5 Kasım 2013

Facebook Otomatik Paylaşım Yapma

Sosyal medya ile iç içe olan arkadaşlarım ve ya herhangi bir kurumsal hesap yönetimi yapan arkadaşlarım için kolaylık sağlayacak olan bir uygulamadan bahsedeceğim bugün. Hootsuite, bu uygulama web tabanlı olup kullanımı oldukça basit bir facebook otomatik paylaşım yapma yazılımıdır. Twitter vesaire içinde geçerli, içeride dolaşarak sizlerde ekstra durumlar keşfedebilirsiniz.

Facebook Otomatik Paylaşım Nasıl Yapılır ? 


Buffer’a kıyaslandığı zaman HootSuite daha kapsamlı bir sosyal medya yönetimi sunuyor. Ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunan programa üye olmak oldukça kolay. HootSuite’a girdikten sonra ister Twitter hesabınızla isterseniz e-posta adresinizle kayıt olabilirsiniz. Ücretsiz sürümde 5 tane sosyal ağ profilinizi buraya entegre edebiliyorsunuz. Bu sürümde standart bir sosyal analitik özelliği sunan programın ekstra uygulama ekleme bölümü de kullanıma açık. Bu uygulama merkezinden Instagram, WordPress ve benzeri uygulamaları HootSuite üzerinden kontrol edebilirsiniz.


Sosyal medya 7/24 aktif ve mesai saatleri dışında da paylaşım yaparak, kullanıcılarla gece ya da sabahın erken saatlerinde etkileşim yaratmak için HootSuite’in zamanlama özelliğinden yararlanabilirsiniz. Bir mesaj ya da ileti hazırladığınızda anında yollayabilir ya da belli bir zaman dilimi seçip, istediğiniz gün ve saatte o iletinin yollanmasını sağlayabilirsiniz.

Aynı zamanda oldukça kolay bir şekilde raporlama ve analiz imkanıda sağlanıyor.

Facebook Otomatik Paylaşım Yapma konusunda silere yardımcı olmaya çalıştık, umarım yardımcı olmuşudur. Soru ve görüşlerinizi bekliyorum.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorum eklenmiştir. Teşekkürler

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.